Contactgegevens
Bezoekadres:
Ellertsweg 2c
9535 TA
Ellertshaar

Postadres:
Postbus 52
9530 AB
Borger

T 0599-287258
F 0599-287239
Minfo@zandkorrel.nl
Openingstijden
Ma t/m vrijdag
6:00 - 18:00uur
Vos Zand & Grind BV levert verschillende soorten zand en grind, gewonnen uit onze eigen winlocatie.
Lees meer
Er ontstaan natuurlijke oevers en de winlocatie verandert in een uniek geheel.

Op deze manier ontwikkelt zich in Ellertshaar een bijzonder natuurgebied.

Beachvolleybalzand

 

Beachvolleybal

Californische surfers waren in de jaren 20 van de vorige eeuw de uitvinders van het beachvolleybal. Surfen was aan de West Coast de populairste bezigheid van de jeugd. Bij een kalme zee, met golven die niet de moeite waard waren om op een surfboard te gaan staan, ontstond de afleiding om op het strand te gaan volleyballen.

Inmiddels is beachvolleybal uitgegroeid tot een volwassen sport. Het is een dynamisch spel dat in Nederland gespeeld wordt door tienduizenden jonge mensen, die er meestal in kleurrijke badkleding en met strakke zonnebrillen prachtig uitzien. 2009 was een topjaar voor het beachvolleybal. Met het grootste toernooiencircuit ter wereld, een World Tour evenement en de Jiba Eredivisie kwam het beachvolleybal naar stad en strand in heel Nederland.

 

Het beachvolleybalzand is bedoeld om blessures te voorkomen en de speelomstandigheden van te verbeteren. Het beachvolleybalzand van Vos Zand & Grind BV voldoet ruimschoots aan de strenge standaard van het NOC NSF. Want er zijn absoluut grote verschillen in zandkwaliteit. Het gaat om de korrel. 'Een grote korrel betekent los zand. Een kleine korrel zorgt voor een stevige ondergrond.'
Beachvolley